Eliminats de la Copa del Rei

Avui ha tingut lloc el partit de quarts de final de la Copa del Rei Imagina Energia entre el CN Sant Andreu i el CN Barcelona a la Pere Serrat. La trobada ha començat amb un minut de silenci en memòria del nostre expresident Agustí González que ens va deixar el passat 3 de març. Els nostres han donat la sorpresa acabant el primer quart amb 2 a 0 al marcador amb el Diego Tebar mantenint la porteria a 0. Hem arribat al descans amb 3 a 2 però malauradament, el CN Barcelona ha sabut capgirar el partit.

Finalment, el CN Barcelona s’ha classificat per a les semifinals amb un resultat de 5-11.

Nosaltres seguirem gaudint de l’oportunitat de tenir la Copa del Rei a casa nostra tot i no poder seguir veient jugar als nostres jugadors. Recordeu que podeu seguir els partits per Esport3 i Teledeporte.